DOBRO DOŠLI NA VALVOLINE SRBIJA
RADNO VREME
Pon - Pet:
8.00 am - 16.00 pm
Subota:
9.00 am - 15.00 pm
POSLOVNI PODACI

West Beocar d.o.o.
Autoput za Novi Sad 150d
PIB: 106775993
Matični broj: 20678593
Kontakt telefoni:
011 7358 673
011 7358 674

/ o valvoline srbija

Kompanija Valvoline nikada ne staje. Uvek na strani klijenata.

ko smo mi

naša vizija

naša misija

Valvoline ima preko 150 godina iskustva u kreiranju motornih ulja koja čuvaju vaša vozila. Sada, kada je automobilska industrija na svom vrhuncu, možemo da se pohvalimo širokim spektrom proizvoda dizajniranih za sve tipove motora, od putničkih vozila do heavy-duty mašina. Pored ulja za motore nudimo vam i proizvode za elektro-energetska postrojenja, proizvode za građevinski i industrijski sektor, a za sve ove proizvode garantujemo dokazani dugogodišnji kvalitet.

Brend Valvoline je uvek težio inovacijama i tome da svakodnevnim vozačima i strastvenim ljubiteljima automobila obezbedi kvalitetno motorno ulje i maziva za motore.

Neprekidno uvođenje inovacija. Valvoline je u mogućnosti da obezbedi motorna ulja visokog kvaliteta zbog toga što mi svoja bazna ulja ne rafinišemo iz sirove nafte. To nam obezbeđuje fleksibilnost prilikom istraživanja tržišta u potrazi za najfinijim dostupnim baznim uljima za naša motorna ulja i druga maziva. Taj kvalitet je jasno vidljiv u svakoj boci koja nosi oznaku brenda Valvoline.

img-1
valvoline istorija
zašto valvoline

Više od 150 godina iskustva i permanentnog kvaliteta

01

Tradicija

Kompanija Valvoline proizvodi motorna ulja od 1866. godine. Ne samo da proizvodimo motorna ulja duže od ostalih, već ih i unapređujemo duže nego bilo ko.

02

Kvalitet

Kvalitet nema zamenu. Nikada, ni pod kojim uslovima ne menjamo ono što nas na tržištu pozicionira na prvom mestu. Kvalitet i inovacije su ključ našeg uspeha.

03

Inovacije

Naš prvi prodor u svet motornih ulja bilo je – motorno ulje. Nismo se tu zaustavili — od prvog na svetu ulja za trkačke motore do prve na svetu formule za motore.

/ valvoline veštine

Ono što nas čini drugačijim u svetu maziva

Ključ uspeha tima Valvoline Srbija se ogleda u agilnosti prema klijentima, dostupnosti artikala i kvalitetu usluge.

Kvalitet proizvoda i usluge
99 %
Brzina i dostava artikala
95 %
Inovativnost u pristupu klijentima
89 %
naši cenjeni klijenti već duže od 20 godina